Persoonlijk make-up advies

La silhouette et le couleure-6383Haal het mooiste uit jezelf. In een persoonlijk advies neem ik je stap voor stap mee in het aanbrengen van een make-up die bij je past. Ik laat je zien wat mooi bij je staat aan de hand van de vorm van je gezicht, je kleur ogen, je haarkleur en huidskleur. Je krijgt een make-up chart mee naar huis. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid, vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Persoonlijk make-up advies en voedingscoach

Zo binnen zo buiten..Vanuit een persoonlijke interesse in voeding in verband met gezondheid en uitstraling, heb ik een opleiding tot voedingscoach gevolgd bij Patty Harpenau.  In een zevenwekelijks programma leer ik je de coach te worden van je eigen gewicht. Nooit meer op dieet, maar je lichaam de juiste voeding geven om te verbranden. Je huid gaat weer glanzen, je ogen weer stralen.  Na het met succes doorlopen hebben van het  7 wekelijks-programma, krijg je van mij een persoonlijk make-up advies!

Je kunt het programma volgen in een groep of op persoonlijke afspraak op een tijdstip dat het jou schikt.   Zie voor uitgebreide informatie de flyer op www.deafslank.guru of vul het contactformulier in.