IMG_8786
Make-up Cursus

Kennis delen. Ik werk al 15 jaar in wereld van visagie en hairstyling voor diverse opdrachtgevers. Het geeft me energie om alles wat ik zelf heb geleerd, alle ervaringen, technieken en inspiratie te delen.

Aan de Rob Peetoom academie geef ik al zes jaar make-up trainingen en opleidingen. Sinds november 2013 geef ik ook vanuit mijn eigen bedrijf make-up cursussen. De cursussen worden zowel in groepsverband als individueel gegeven. Voor privéles kan de cursus helemaal op maat gemaakt worden.

Je leert bij mij alle facetten van het vak. In de eerst plaats komen alle technieken komen aan bod. Daarnaast leer ik je ook alles rondom een shoot: de do’s en don’ts op de set.

Tijdens de opleiding loop je stage. Dat betekent je met mij mee gaat mee naar opdrachtgevers. Zo zie je van dichtbij hoe alles werkt en kun je direct ervaring op doen. Na de opleiding kun je dan snel zelfstandig aan de slag.

Heb je vragen of wil je advies?

Je kunt me altijd bellen voor informatie of kom langs voor een oriënterend gesprek. Of vul het contactformulier op deze site in, dan neem ik contact met jou op.